Ева Веселинова потвърди, че е бременна (СНИМКИ)


Ева Веселинова потвърди, че е бременна (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Ева Веселинова ще става майка за първи път. След като от известно време се носят слухове, журналистката най-после потвърди, че е бременна и то с близнаци.

Тя сподели снимки в Instagram, на които с гордост показва наедрялото си коремче.

"Най-хубавият подарък тази година - вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият три сърца. Животът ми винаги е бил много различен и необикновен. В него няма нищо случайно и излишно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам "златната среда". Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм обикновена, защото Бог ме благослови двойно", написа Веселинова в социалната мрежа.

Ева продължава да не издава самоличността на партньора си и баща на бъдещите ѝ деца. Преди време тя сподели, че той не е "богат благодетел", а също така, че са заедно от 2 години и близките ѝ знаят за връзката им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама