Филип Буков: Дядо ми почина в 7 сутринта, в 9 бях на снимки (ВИДЕО)


Филип Буков: Дядо ми почина в 7 сутринта, в 9 бях на снимки (ВИДЕО)
Снимка: Филип Буков Facebook

Актьорът Филип Буков е един от свежите, млади и прохождащи образи в българския шоубизнес. Той се радва на доста голяма популярност сред младите момичета, а с участието му в Dancing Stars популярността му определено расте главоломно.

Макар да изглежда вечно усмихнат, Буков е преживял доста тежки моменти в живота си. За някои от тях той разказва в подкаста на Alexander Vlog.

Вижте още: Христиана от “Ергенът” показа как е изглеждала преди корекциите (СНИМКА)

Какво каза?

"Той е бил много дълги години в ремисия, но го е криел от най-близките, защото дядо ми беше истински мъжкар, човек на честта, не искаше да занимава другите със своите проблеми. Гледката беше гадна. Това не е като човек да си отиде внезапно, без да си очаквал, и да се сринеш. Знаеш, че човекът е болен, свикваш с тази мисъл. Бързах да го карам на химиотерапия, оттам отивах на снимки на “Татковци”.

В 7 сутринта ми звъни баба ми... то е ясна работата, за какво да ми звъни в 7... дядо ми беше починал. Обадих се на личната му лекарка, отидох да взема смъртния му акт, изчаках в погребалната агенция и в 9.30 вече бяха на терен и отново снимах “Татковци”. Ей това е най-гадното.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама