Филип Буков теши любовна мъка с порно звезда (СНИМКИ)


Филип Буков теши любовна мъка с порно звезда (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Филип Буков е един от най-желаните ергени в България. Подобно на своя съотборник от Survivor - Благой Георгиев, актьорът не остава дълго сам.

29-годишният Буков, който се носеше на крилете на любовта преди да влезе в риалити форма, се е разделил с приятелката си. Пет години по-младата журналистка Ива определено му беше слабост. Преди време той дори призна в интервю, че е направил първата крачка, провокирайки любовта помежду им.

Вижте още: Kошмар: Годеницата на Сашо Кадиев била подложена на тормоз и заплахи

Връзката им се развивала по-бързо от очакваното, а предаването дошло в неподходящ момент – актьорът бил категоричен, че ще вземе участие, а дамата на сърцето му смятала, че това е правилен ход, който обаче ще им отнеме важни и ценни моменти, градящи общото им бъдеще. Връщайки се от Доминикана, Буков бил залят от серия предложения – за нови проекти, фен срещи и други професионални ангажименти, пише Галерия.

Вижте още: Иво Танев смаза с коментара си Белослава, Йоко скочи да я защитава

Нарастващият интерес към Филип обаче не се понравил на приятелката му, която започнала да се дистанцира от него. Жаден за забавления, той също поел по пътя си. По всичко личи, че далеч не страда. От седмица насам актьорът купонясва на родното Черноморие в компанията на своята първа дружка в предаването – порно звездата Стефани Разсолков.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама