Kошмар: Годеницата на Сашо Кадиев била подложена на тормоз и заплахи


Kошмар: Годеницата на Сашо Кадиев била подложена на тормоз и заплахи
Снимка: Instagram

Александър Кадиев шокира зрителите на предаването "Преди обед" по bTV. Иначе винаги усмихнатият и позитивен водещ смрази зрителите с откровен разказ какво е преживяла годеницата му Ивелина Чоева.

По думите на Кадиев моделката е била жертва на жестока агресия на пътя. Редовно е отнасяла обиди и за много малко не се е стигнало и до физическа разправа.

Вижте още: Иво Танев смаза с коментара си Белослава, Йоко скочи да я защитава

Актьорът сподели, че при най-малката грешка на годеницата му зад волана, другите шофьори реагирали изключително грубо. Някои започвали да я псуват, други дори отивали да ѝ блъскат по прозорците и да я обиждат. Това било ежедневие. Сашо Кадиев се учудва, че при него не реагирали така, както при жени, които са зад волана. С тях другите шофьори се държали много по-брутално.

Кадиев е категоричен, че трябва да се въведе изкуственият интелект при по-голямата част от шофьорите, защото просто им липсва естествен.

Актьорът разкри много любопитен факт от Италия, където беше 3 пъти за последните 3 месеца.

"Ще ви дам един пример от Италия. Виждаме там по улиците едни много малки колички и ги карат само млади хора. Спряхме младите, те ни казаха - "Тука ни е разрешено още от 14-годишна възраст да ги караме". Но те вдигат само 50 километра в час тези колички. И когато станеш на 18 години, ти си карал вече четири години, карал си редовно и вече си се качваш на нормална кола. Всички тийнейджъри си карат тези малки коли, събират се, приказват си. Като гледам тази система работи", разказа Кадиев.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама