Фънки: Заврян зет съм


Фънки: Заврян зет съм
Снимка: Димитър Ковачев - Фънки ( Official )/Facebook

Цените на имотите в България скачат с всеки изминал ден, а тези при Докторския паметник, при софийската улица "Оборище", вече гонят по цена на квадрат имотите в Париж и Лондон. На Фънки обаче не му се е наложило да брои милиони, за да се нанесе в най-тузарския квартал на София.

Вижте още: Нойзи се качил да шофира пиян, защото бил стресиран

"Живея на ново място повече от година. Със семейството ми преди живеехме в кв. "Хиподрума". Сега сме в центъра - на ъгъла на "Оборище" и "Сан Стефано", в жилище на съпругата ми. И да, ако питате, заврян зет съм, така да се каже, но това не ми пречи.", сподели музикантът от "Черно фередже", пише "България Днес".

И докато за софийска буржоазия високите тавани на жилищата им са символ на истински аристократизъм, то в комбинация с липсата на асансьор са истинско неудобство за Фънки.

"Всеки ден се изкачвам по няколко пъти и това ми е тренировката за деня, иначе с фитнесите съм скаран. Сградата е строена през 20-те и е много характерна за онова строителство тогава", споделя още Димитър Ковачев.

Освен с новия си дом Фънки се похвали, че е получил и пожизнена пенсия.

Вижте още: Събраха се: Годжи и Краси Радков с общ бизнес

"Разбрах за нея, когато ми поискаха да изпратя документи. Одобрен съм, което е много хубаво. Това е награда, създадена преди време от царя, а после комунистите я премахнаха и сега пак се възстанови. Мисля, че е справедливо това. Парите, които ще идват всеки месец, ми дават някаква финансова сигурност. С тях ще си добавям към бюджета, най-вероятно ще ги използваме за храна", сподели музикантът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама