Гала: Дъщеря ми Мари е почти същата като мен


Гала: Дъщеря ми Мари е почти същата като мен
Снимка: Instagram

Гала и нейната дъщеря Мари разказват за любовта, хармонията и силата на връзката помежду им в априлския брой на сп. Eva.

25-годишната Мари, която се извява като инфлуенсър, признава в интервюто за изданието, че е израснала с известността на майка си.

"Винаги съм знаела, че е известна, че я разпознават, и не ми се е струвало като нещо кой знае какво, като нещо специално или различно. Колкото и да ми е трудно, няма как да избягам от сянката ѝ, но изпитвам гордост, когато я гледам по телевизията."

Мари е категорична, че Гала я е научила да премисля повече, преди да говори, да се доверява на вътрешните си усещания и на емоциите си, да бъде по-търпелива и по-упорита. Тя също така не е като другите майки, чувства я повече като приятелка и може да ѝ сподели всичко.

"Усещането ми за стил и за красиво идва изцяло от нея. Тя ме е възпитала какво да харесвам и какво не. От време на време ме критикува, тъй като аз поради младостта си позволявам по-фриволни аутфити, като излязла с гол пъп."

Гала пък смята, че двете са почти същите.

"Почти във всичко си приличаме - в отношението ни към хората, в желанието да дадем комфорт на всички около нас, забравяйки за нашия собствен, в способността ни да проявим разбиране към другия. Мисля, че Мари е почти същата като мен. И може би споровете ни се раждат точно заради тази еднаквост. Яростно отстояваме позиции. Макар че съм склонна да отстъпя, да чуя другия, да приема чуждото мнение, да не налагам своето, дори когато мисля, че съм права."

Гала говори пред сп. Eva и за раздялата с бащата на Мари, Константин Будев.

"Тогава тя беше на 9, не чак толкова малка. Разбираше всичко. Говорихме. Мари твърди, че след определен период на "боледуване" ѝ е станало по-спокойно и леко. Усещала е напрежението, неразбирателството, тази нелюбов, която е започнала да цари между нас."

Водещата има дългогодишна връзка със Стефан Николов, който също има дъщеря от предишна връзка.

"Стефан влезе леко и постепенно в живота ни и в сърцето ѝ, както и тя в неговото. Намериха се стъпка по стъпка и са в прекрасни взаимоотношения. Мари му звънни много по-често за някакви неща, вместо на мен, което ме кара малко да ревнувам. Смеят се на инстаграмърски или тик-ток щуротии."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама