Галена разкри най-големия си порок


Галена разкри най-големия си порок
Снимка: Facebook

Галена е певица с над 17-годишна успешна кариера. Нейният живот е музика, но не само. Хобито ѝ е модата, а у дома е отдадена майка на две момчета. Скоро тя ще се впусне в нещо напълно ново – ще бъде част от журито на "Гласът на България".

"Досега отказвах поканите за "Гласът на България", защото не се чувствах готова. Реших, че на петия път трябва да приема" – сподели с усмивка Галена в "Преди обед" по bTV.

"Не съм човек, който критикува. Винаги съм била тактична и това ме е спирало, но вече съм достатъчно уверена. След 17 години опит и това, че съм най-гледаната и слушана българска изпълнителка в YouTube, мога да дам много съвети и да покажа правилния път на тези млади хора" – допълни певицата.

"Дължа много на родителите си, които отидоха в Гърция, за да ме издържат да уча в друг град. В тийнейджърските ми години те не бяха до мен, за да сбъднат мечтата ми. Благодаря и на моите преподаватели Галя Асенова и Дарина Бошнакова, на фирма "Пайнер", на моя екип и на стилиста си Добромир Киряков"– сподели Галена пред Деси Стоянова и Сашо Кадиев.

"Синовете ни са различни. Големият Стефан след пет дни ще стане на 12 и се готвим за рождения ден. Галин повече им угажда и аз трябва да казвам "не". Така излизам лошата" – разказа певицата и призна, че не иска трето дете.

Тя не помни какво си е купила с първите пари, спечелени с музика.

"Сигурно обувки. Не мога да се контролирам по тази тема. Не пуша, не пия кафе, а алкохол пия съвсем малко. Обувките са моят порок, не съм броила колко имам" – откровена бе Галена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама