Георги Христов изригна с остри думи към музикалните продуценти (СНИМКА)


Георги Христов изригна с остри думи към музикалните продуценти (СНИМКА)

Георги Христов определено не „цепи басма“ на никого. 60-годишната естрадна легенда нападна остро музикалните продуценти в България. Мнозина смятат, че причина за гневните му думи е Саня Армутлиева, срещу която неведнъж са изригвали и други изпълнители. Ето какво каза Георги Христов пред „България днес“.

Вижте още: Любима риалити звезда влиза в Hell’s Kitchen (СНИМКА)

"Всички, които са на ключови позиции и си разпределят нашия музикален пазар, заслужават да са трупове! Те са едни некадърници, които пият кръвта на младите изпълнители! Когато един артист има какво да каже, когато има своите заложби, той ще премине и през трупове, ако се наложи.

Много се радвам, че такива млади хора като Невена въпреки трудностите, които ги съпътстват, въпреки спънките, които получават от разни навикани и разпределили си пазара фирми, които им пречат, намират сили да ги стъпчат и да продължат напред. И така трябва, защото стига вече шуробаджанащина в нашата държава! У нас нищо не се е променило за добро, за съжаление".

Любимият певец присъства на промоцията на дебютния албум на самата Невена, която ни е позната от участието ѝ в "Х Фактор".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама