Гери-Никол разпуска с народно пеене


Гери-Никол разпуска с народно пеене

Когато не скандализира СЕМ с клиповете си, Гери-Никол чете автобиографии на светила от шоубизнеса. Отличничката от X Factor разпуска и с народно пеене, като в компания пее най-често любимата си "Катерино моме".

17-годишната хубавица от Варна призна, че социалният й живот се върти около шепа приятели, с които са близки от деца и се събират най-често вкъщи. През последните месеци тя пее и по клубовете, придружена неизменно от някой от родителите си. Случвало й се е след участие майка й да я остави директно в училищния двор, пише в. Монитор.

"В живота нямам нищо общо с това, което съм на сцената. На училище ходя вързана на плитки и без грим. Не търся скандал, той сам ме преследва,”обясни за bTV любимката на Криско.

На злобните коментари, че е успяла само защото има "гръб зад себе си”, тя коментира, че много хора имат гръб, но малко са тези, които успяват. "Трябва да имаш подходяща харизма, излъчване. Аз съм благодарна, че родителите ми ме подкрепят финансово, защото в крайна сметка те се грижат за мен”, категорична е Гери-Никол.

Наесен тя е в 12-и клас, а след това е решена да продължи образованието си зад граница.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама