Глобиха Джъстин Бийбър за вандализъм в Бразилия


Глобиха Джъстин Бийбър за вандализъм в Бразилия
Снимка: Getty Images/Guliver

Прокурори от Рио де Жанейро наложиха глоба от 20 000 реала (6400 долара) на попзвездата Джъстин Бийбър, който в момента е на турне в Бразилия, за това, че през 2013 г. е писал със спрей по стената на исторически хотел.

Съдия Руди Балди Льовенкрон отвори повторно делото на 21 март по искане на прокуратурата в Рио, която настоява канадският изпълнител да бъде информиран за престъплението при завръщането си в града в сряда.

Властите предлагат Бийбър да плати глобата като направи дарение на стоки или храна за Националния раков институт на Бразилия. Сега адвокатите на Бийбър разполагат с три дни, за да решат дали да приемат предложението.

"Тъй като това е престъпление с малка възможност да се повтори, ние не искаме паспортът (на Бийбър) да бъде задържан", посочиха от прокуратурата.

По време на престоя си в Рио през 2013 г. тогава 19-годишният музикант писа със спрей по стената на хотел "Насионал“, след като по причини, свързани със сигурността, отказа да рисува графити в район, за който получи разрешение от кмета на града. Той също така беше фотографиран в местен публичен дом, а по-късно се опита да вкара проститутки в луксозния хотел "Копакабана палас“, където беше отседнал. 

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама