Глория издаде режима на дъщеря си, благодарение на който отслабна (СНИМКА)


Глория издаде режима на дъщеря си, благодарение на който отслабна (СНИМКА)
Снимка: Instagram

От няколко месеца насам Симона Загорова може да се похвали с нова фигура. И макар част от почитателите ѝ да смятат, че няколкото излишни килограма след раждането да ѝ стояха супер, мама Глория надали е била сред тях. Всички знаят, че примата на поп-фолка е фенка на строгите режими и диети и явно е успяла да убеди дъщеря си да пробва. Затова сега тя гордо се похвали в телевизионно интервю, че Симона най-после е започнала да я слуша и резултатът е супер формата, в която е.

Глория издаде, че Симона отслабнала драстично с режима на д-р Емилова. Известното гладолечение, което се радва на доста голяма популярност, се провежда за минимум 3, 5 или 10 дни, като при него са позволени само чайове, плодове и мед. Денят стартира с чай, след два часа се яде един вид плод и след два часа отново се пие чай. Не по-късно от 20:00ч приемът на храни и течности трябва да приключи с последен чай.

Освен това пречистване, Симона спазвала и популярния фастинг, когато не била на диетата на Емилова. Тя не приемала храна 18 часа, като през останалото време се хранела само с леки салати и месо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама