Глория издаде режима на дъщеря си, благодарение на който отслабна (СНИМКА)


Глория издаде режима на дъщеря си, благодарение на който отслабна (СНИМКА)
Снимка: Instagram

От няколко месеца насам Симона Загорова може да се похвали с нова фигура. И макар част от почитателите ѝ да смятат, че няколкото излишни килограма след раждането да ѝ стояха супер, мама Глория надали е била сред тях. Всички знаят, че примата на поп-фолка е фенка на строгите режими и диети и явно е успяла да убеди дъщеря си да пробва. Затова сега тя гордо се похвали в телевизионно интервю, че Симона най-после е започнала да я слуша и резултатът е супер формата, в която е.

Глория издаде, че Симона отслабнала драстично с режима на д-р Емилова. Известното гладолечение, което се радва на доста голяма популярност, се провежда за минимум 3, 5 или 10 дни, като при него са позволени само чайове, плодове и мед. Денят стартира с чай, след два часа се яде един вид плод и след два часа отново се пие чай. Не по-късно от 20:00ч приемът на храни и течности трябва да приключи с последен чай.

Освен това пречистване, Симона спазвала и популярния фастинг, когато не била на диетата на Емилова. Тя не приемала храна 18 часа, като през останалото време се хранела само с леки салати и месо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама