Глория: Ние в клуба на 50 какво да правим, започваме да броим обратно


Глория: Ние в клуба на 50 какво да правим, започваме да броим обратно
Снимка: Instagram

Кралицата на поп-фолка Глория не само умее да завладява публиката с гласа си, но и да се самоиронизира. Доказателство за това е последното интервю на примата, което даде в предаването "На кафе" по NOVA телевизия, без да се притеснява да говори за годините си.

Вижте още: Жената на Брус Уилис говори открито за трудния празничен сезон

"Всяка възраст си има своята красота, своя чар. Ние в клуба на 50 какво да правим, започваме да броим обратно. Шегувам се, разбира се. Дай Боже всекиму да преживее такива неща, които сме преживявали и аз, и моите колеги. Тази вихрушка, в която сме били, никога няма да се повтори. Тя е нещо, което ни е помогнало да израснем и като хора, и като професионалисти и да останем във времето", сподели певицата.

Глория се похвали още, че в личен план също се чувства повече от добре, а младият ѝ приятел се грижи за това да бъде винаги в топ форма.

"Щастлива съм в любовта, имам мъж до мен, който ме подкрепя. Какво повече му трябва на човек. Той ме кара винаги да пия гореща вода, защото много си пада по спорта, а и е здравословно. Следвам съветите му. Разбра се, че често ме изненадва приятно, всъщност изненадваме се взаимно, в това се крие тайната на една връзка", каза още изпълнителката.

Вижте още: Жерар Депардийо раздели Франция по отношение на сексизма

Певицата не пропусна да се похвали и с другата си голяма любов, а именно внучка ѝ Галина.

"Музикална е доста. Все още си говори нейните бебешки неща. Мисля, че ще тръгне по нашия път - моя и на майка си. С оглед на това, че все по-малко ценности има в нашата страна специално, искам да обича хората, да е благодарна всеки ден на всичко, което й се случва в живота. За мен е важно да е стойностен човек", категорична е Глория.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама