Жената на Брус Уилис говори открито за трудния празничен сезон


Жената на Брус Уилис говори открито за трудния празничен сезон
Снимка: Getty Images

Съпругата на Брус Уилис, Ема Хеминг Уилис, винаги е говорила открито за трудностите, свързани с диагнозата деменция и грижите за него.

Сега тя говори също толкова откровено за нарасналите трудности и емоции, свързани с влошаването на здравето на актьора от "Умирай трудно", в сезона на празниците.

68-годишният Брус е диагностициран за първи път с афазия миналата година, преди диагнозата му да бъде актуализирана на фронтотемпорална деменция, чиито симптоми включват личностни промени, проблеми с общуването, проблеми с придвижването, намалено самосъзнание и др.

След коледния уикенд Ема се включи в Instagram и разказа за значението на това да имаш близка мрежа за подкрепа, която според нея съпругът ѝ нарича "вътрешен кръг".

Вижте още: Брус Уилис вероятно не е напълно наясно с болестта си

В началото на откровеното видео тя каза, че току-що е разговаряла по телефона със своя "скъпа" приятелка, с която е "поплакала добре", и каза: "Наистина е важно да имаш човек, на когото можеш да повериш чувствата си".

"Вместо да ги затваряш в себе си и да се стараеш да се справиш с нещата, което аз съм склонна да правя", каза Ема.

"Но знаете ли, празниците са трудни", призна тя и продължи: "Годишнините са трудни, но за мен тази година наистина беше свързана с изграждането на общност и връзката с нея."

Обръщайки се към последователите си, тя заключи: "Искам само да кажа, че това беше моята спасителна линия и искам да ви благодаря за това“.

След това тя написа още в заглавието си: Брус го нарича "вътрешен кръг". Това са хората, които имаме щастието да имаме в живота си и на които можем да се обадим, да се доверим и да разчитаме", добавяйки: "Имам късмета да имам вътрешен кръг от хора, които не предлагат начин да поправят нещата, а могат просто да изслушват. Това ми помага изключително много."

"Този вътрешен кръг е и тук, в този канал. През изминалата година за мен беше наложително най-накрая да успея да изградя общност и връзка. И вие се появихте. Хора от всички сфери на живота, които споделят една и съща нещастна нишка, която ни свързва. Получавам безброй съобщения за любов и подкрепа, защото Брус е толкова обичан“, каза още съпругата на екшън звездата.

"Бих искала да мога да отговоря на всички послания, защото те са дълбоки, сурови и поетични, но моля ви, знайте, че много ги ценя. Това също така ме кара да се чувствам по-малко самотна. Благодарна съм ви", заключи тя.

Предишният пост на Ема беше в чест на Брус и тяхната 16-годишнина, за която тя сподели сладки снимки на двамата, прегърнати един до друг, докато са на тропическа почивка. В заглавието си тя ласкаво написа: "16 години с този специален мъж. Любовта и обожанието ми към него само растат".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама