Глория разкри как се е променила след коронавируса


Глория разкри как се е променила след коронавируса
Снимка: iStock/Guliver

Преди дни поп фолк певицата Глория беше изписана от ВМА, където се лекуваше от коронавирус. 47-годишната изпълнителка реши да сподели за битката си с COVID-19 в социалните мрежи. Тя благодари и на докторите, които са се грижили за нея. 

"Поклон пред най-смелите хора, които съм срещала в живота си, лекарите на първа линия! Усмихнати, даряващи надежда, умения, готови да помогнат и успокоят! Благодаря на белите ангели от ВМА! Благодаря на приятелите ми за това, че бяха до мен и не ме оставиха, значи съм докоснала сърцата ви по някакъв начин, щом ви имам дори и в този момент! Много колеги загрижени, пишеха почти всеки ден - страхотни сте! На почитателите си благодаря за подкрепата!", написа звездата в Instagram.

Глория призна, че болестта я е променила и я е научила на някои важни неща.

"С някои хора си простихме и преоткрихме! И когато излезеш от бурята, вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета! Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка! Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен, както и аз от тях! Не подценявайте вируса, бъдете бдителни! Пожелавам здраве на вас и вашите близки! Думичката "Благодаря" днес ме кара да се чувствам щастлива повече от всякога! Благодаря и до скоро! ♥️🙏🏻"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама