Голяма любов: Блатечки представи официално новото си гадже (СНИМКА)


Голяма любов: Блатечки представи официално новото си гадже (СНИМКА)
Снимка: Instagram

За нещастие на фенките на Асен Блатечки, той не само е обвързан, ами очевидно и много влюбен, защото актьорът, който винаги държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите, сам представи приятелката си.

Вижте още: Aрестуваха мъж, опитал се да влезе в къщата на Тейлър Суифт

Сексимволът на българското кино, който в последните месеци беше свързван с не една и две родни красавици, сподели снимка в социалните мрежи на любимата си, с което ясно показа, че сърцето му принадлежи на една единствена.

Новата изгора на Асен Блатечки се каза Елеонора Янакиева. Феновете на актьора коментират, че червенокосата красавица има поразителна прилика с бившата му партньорка Катерина Горанова. Тя и Блатечки се запознават още в студентските години и бързо искрата между тях пламва. Малко след това се ражда и дъщеря им. През години Асен и Катерина на няколко пъти се събират отново, но така и не успяха трайно да останат заедно. А сега по всичко личи, че актьорът вече е намерил сродната си душа.

Вижте още: Анита на Рачков показа новия мъж до себе си (СНИМКИ)

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама