Гордата Ума Търман позира с порасналите си деца (СНИМКИ)


Гордата Ума Търман позира с порасналите си деца (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Ума Търман изглеждаше изключително горда на вчерашната премиера на филма "Asteroid City", тъй като беше придружена и от трите си деца.

53-годишната актриса беше заснета заедно с наследниците ѝ от бившия ѝ съпруг Итън Хоук - Мая, 24, която има главна роля в новата лента на Уес Андерсън, а също Левон, на 21. Най-малкото ѝ дете - 10-годишната Луна от Арпад Бюсон, също присъства на афтърпартито, проведено в Alice Tully Hall в Ню Йорк.

И Мая, и Левон са тръгнали по стъпките на известните си родители. Той участва в трилъра "Blackout" през 2018 г. и наскоро работи по "The Crowded Room", сериал на Apple TV+ с участието на Том Холанд, който е базиран отчасти на истинската история на Били Милигън, известен още като Изнасилвачът от кампуса.

Вижте още: Дарина Павлова потъна в скръб заради Берлускони: Любов завинаги (СНИМКИ)

Междувременно Мая направи своя екранен дебют като Джо Марч в адаптацията на BBC от 2017 г. на "Little Women" и получи признание с участието си като Робин Бъкли в сериала на Netflix "Stranger Things".

Въпреки че има две холивудски звезди като родители, Мая преди това призна, че те са били "предпазливи" по отношение на нейните актьорски мечти и са искали да се уверят, че тя има силата да гради кариера в Холивуд.

Младото момиче каза пред Guardian: "Те искаха да се уверят, че съм достатъчно мотивирана, че наистина имам страст към това и работна етика. Не желаеха да ме влачат със себе си на всеки червен килим или да правя малки роли във филмите им". Но след като са се убедили, че няма причина да се притесняват за нея, са я подкрепили напълно в преследването на мечтата ѝ.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама