Григор Димитров проговори за приятелката си


Григор Димитров проговори за приятелката си
Снимка: Getty Images/Guliver

Григор Димитров най-после проговори за отношенията си с Лолита Османова. В края на миналата година стана ясно, че двамата са заедно, а в момента рускинята е заедно с него в Мелбърн.

"Всички искат да знаят пикантното. Запознахме се преди известно време, ще я видите много скоро на телевизора. Тя бе с мен на няколко турнира, но трябваше да носи маска, ще е хубаво да бъде с мен и да ме подкрепя в тези трудни времена. Очаквам го с нетърпение.

Има доста нови неща около мен последните месеци, така че се вълнувам. Същото и с треньора ми, очаквам с нетърпение първият ни турнир заедно. Много позитивни неща около мен", сподели Гришо.

Въпреки че почти липсват общи снимки на влюбената двойка в техните профили, вчера двамата бяха уловени да се насочват към тренировъчния корт. Лолита съпроводи любимия си в спортно облекло и добро настроение също да се включи в тренировъчното занимание. Българинът се готви за своето участие на Откритото първенство на Австралия, което започва в началото на февруари. Дотогава той е под стриктна карантина и може да излиза навън само за няколко часа, за да тренира.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама