Гришо с романтична изненада за рождения ден на Мадалина (СНИМКА)


Гришо с романтична изненада за рождения ден на Мадалина (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Освен добър на корта, Григор Димитров се оказа перфектен и в любовта. Доказателство за това е последният жест на първата ни ракета към любимата му Мадалина Геня. Румънският модел и актриса навърши 36 години, а за празника си получи голям букет червени рози от Гришо, докато двойката е на спа почивка.

Броени часове преди 8 август красавицата направи равносметка на живота си и качи множество снимки, включително с Димитров, като не пропусна да напише мили думи за него.

"Трябва да благодаря на това абсурдно красиво невероятно човешко същество Григор Димитров, че пътува с мен, а също и за разбирането, че трябва да жертвам много от времето ни заедно, за да бъда пред компютъра почти денонощно през последните няколко месеца", сподели Геня.

Вижте още: Меган Фокс с първа стихосбирка, вижте заглавието и корицата (СНИМКА)

Той също качи снимка на Мадалина от басейн на стори в Instagran с добавено изображение на сърце и написа "Моята рожденичка".

Връзката на Григор и Мадалина започна преди около 3 месеца, но се развива бързо. Геня беше забелязана в ложата на Димитров за пръв път по време на турнира в Мадрид, а впоследствие бе с него и в Рим, както и в Париж за "Ролан Гарос".

Вижте още: Неузнаваема: Светлана Гущерова се показа без грим

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама