Гуинет Полтроу пусна свещ с мирис на интимните ѝ части


Гуинет Полтроу пусна свещ с мирис на интимните ѝ части
Снимка: Getty Images/Guliver

Гуинет Полтроу пусна свещ с аромат на интимните й части. Тя се продава за 75 долара в онлайн магазина й Goop. При тестовия период свещта е била разграбена за часове.

47-годишната актриса е автор на свещта с наименованието "Тази мирише на моята вагина". Актрисата разкри, че ароматите на цитрус, бергамот и кедър допълват цялостния аромат на свещта.

Според Полтроу свещта е създадена на майтап, както е написано и в описанието на продукта, което гласи: "Тази свещ започна като шега между парфюмериста Дъглас Литъл и личния ми лекар - двамата работеха върху аромат, когато личният ми лекар избухна и каза, че комбинацията от ароматите "Ъ-ъ ..... миришат на вагина". От шега идеята се превърна в смешна, разкошна, секси и красива неочаквана комбинация на аромати".

Гуинет, която основа своя онлайн магазин през 2008, често попада в хрониките за нестандартни предложения, след като преди време пусна за продажба златен вибратор на стойност 15 000 долара и вагинални нефритови яйца.

Миналата година пък скандализира обществеността, след като предложи садо-мазо кожен костюм на стойност 786 долара, който върви в комплект с черен кожен камшик за 300 долара.

Самата Гуинет засега няма планове изцяло да се откаже от актьорството, но смята да се съсредоточи върху налагане и разширяване на своя онлайн магазин, а не върху актьорската си кариера. "Никога не съм казвала, че се отказвам от актьорството. Но Goop е моята страст и това е нещото, което искам да правя непрекъснато и по цял ден", съобщи актрисата за американски медии.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама