Гуинет Полтроу стана на 49 и се съблече гола (СНИМКИ)


Гуинет Полтроу стана на 49 и се съблече гола (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

И тази година Гуинет Полтроу спази традицията за рождения си ден, като отново публикува своя гола снимка. На 27 септември актрисата навърши 49 години и постна в Instagram кадър, на който лежи във вана, прикрила гърдите си с ръце.

Не е тайна, че звездата е привърженик на йогата и здравословното хранене, благодарение на което може да се похвали с хубава фигура.

Миналата година за 48-ия си рожден ден тя сподели фотос, на който е чисто гола в градината си.

Разбираемо, много използваха социалната мрежа, за да поздравят блондинката. Сред тях беше и съпругът ѝ Брад Фалчък, с когото се ожениха през 2018. Той похвали Гуинет за смелостта ѝ да разруши стигмата относно думата "вагина".

"Тя е забелязала, че хората все още реагират странно при споменаването на думата вагина и е решена да направи нещо по въпроса. Поне за няколко дни всички казват тази дума", написа Фалчък в Instagram. Той очевидно визира свещта на Goop x Heretic, компанията на Полтроу, която е кръстена "This Smells Like My Vagina". Тя беше изкупена като топъл хляб.

Гуинет има две деца - Епъл (17) и Моузес (15), от бившия си съпруг Крис Мартин, с когото се разделиха през 2014. Брад също има две деца от предишния си брак - Исабела и Броди. В момента звездното семейство живее в имение за 4,9 млн. долара, намиращо се в Монтесито, Калифорния.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама