Хари и Меган основават нова благотворителна фондация

  • Хари и Меган основават нова благотворителна фондация
    Дата: Снимки: Getty Images
Дата: 07.04.2020 Снимки: Getty Images
Iwoman.bg

Хари и Меган Маркъл обявиха, че ще създат нова благотворителна фондация, кръстена Archewell.

Съпрузите, които от 1 април вече нямат кралски правомощия, казаха, че нямат търпение да започнат работа по организацията си, която ще замени бранда им Sussex Royal. Те разкриха също, че гръцката дума "Арчи", означаваща източник на действие, ги е вдъхновила за името на 11-месечния им син Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Двойката също така планира да пусне и сайт, но всички бъдещи планове са временно отложени заради пандемията от коронавирус.

"Подобно на вас, нашият фокус е да подкрепим усилията за справяне с глобалната пандемия от COVID-19, но след като тази информация беше огласена, решихме да разкажем как се случиха нещата. Преди Sussex Royal дойде идеята за "Арчи" - гръцката дума, означаваща източник на действие. Свързахме тази концепция с благотворителната огранизация, която се надявахме да създадем някой ден. Тя също така стана вдъхновение за името на нашия син. Да прави нещо смислено, нещо, което има значение.

Archewell е име, което съчетава древна дума за сила и действие, и още една, която навеждаща на мисълта за дълбоките ресурси, от които "всички ние трябва да почерпим".

Очакваме с нетърпение да лансираме Archewell, когато дойде подходящото време", казаха Хари и Меган в официално изявление.

 

 

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.