Хари Стайлс пусна тениски за борбата с COVID-19


 Хари Стайлс пусна тениски за борбата с COVID-19
Снимка: Getty Images/Guliver

В международния ден на здравето, 7 април, Хари Стайлс пусна в продажба тениски със специални надписи, приходите от които отиват директно в подкрепа на глобалния фонд за солидарност към борбата с COVID-19 на Световната здравна организация и Фондацията на ООН.

Тениските са налични на цена от 26 долара всяка и могат да бъдат закупени ТУК.

"Във времена като тези е по-важно от всякога да си спомним силата на хората. Ако имате възможност да помогнете, моля дарете където можете. 100 % от приходите за тези тениски отиват за борбата с COVID-19. Останете вкъщи, изолирайте се и се пазете един друг. Treat People With Kindness', сподели певецът.

Тези дарения подпомагат работата на Световната здравна организация да проследи и разбере повече за разпространението на вируса, да осигури на пациентите нужните грижи, а на работещите доктори на първа линия нужните запаси и информация, както и да ускори усилията по изработване на ваксини, тестове и лечение.

Повече за Фондацията на ООН

Фондацията на ООН събира идеи, хора и ресурси, от които Обединените нации имат нужда, за да продължат глобалния прогрес и да се справят със спешните проблеми. В подкрепа на Световната здравна организация, агенция на ООН, в международната работа по COVID-19, Фондацията на ООН помогна в създаването на фонд за солидарност, който събра над 100 милиона долара за по-малко от 2 седмици за животоспасяваща работа из цял свят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама