Хедър Локлиър нападнала полицаи (снимка)


Хедър Локлиър нападнала полицаи (снимка)
Снимка: Getty Images/Guliver

Американската актриса Хедър Локлиър е обвинена в няколко посегателства и то срещу представители на шерифството в окръг Вентура.

Тя е била арестувана миналия месец по обвинения за домашно насилие. Те вече са отпаднали, но са в сила такива за възпрепятстване на властите.

Когато се развива екшънът, брат й се обадил на 911, след като видял, че сестра му и нейният приятел се бият в дома й в Калифорния.

Сержант Ерик Бушоу от шерифството във Вентура впоследствие казва, че бившата звезда от сериала "Династията" била "много агресивна". Пред в. "Лос Анджелис таймс" той разказва как се наложило на място да дойдат още служители на шерифството, защото фурията Хедър се противопоставяла на задържането.

Имало истинска схватка между шерифите и актрисата, за да бъде тя принудена да се качи в патрулната кола.

В резултат на това си поведение 56-годишната Локлиър е изправена пред обвинението, че се е противопоставила или възпрепятствала служител на реда при изпълнение на служебните му задължения.

Шефът на шерифите във Вентура капитан Гаро Куреджиян каза, че приятелят на Локлиър имал телесна повреда, въпреки че е отказал медицинско лечение.

Актрисата била отведена в ареста във Вентура, откъдето я освободили, след като платила гаранция от 20 000 долара.

Хедър Локлиър, която преди това е била омъжена за китариста на Bon Jovi Ричи Самбора, се прочу с ролята си на Сами Джо Карингтън в телевизионното шоу "Династията" през 80-те години на миналия век. По-късно тя се появява в телевизионната полицейска драма "TJ Hooker" и в сериала "Spin City", за което тя е била два пъти номинирана за "Златен глобус".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама