Хенри Кавил за първи път се появи с приятелката си на червения килим (СНИМКИ)


Хенри Кавил за първи път се появи с приятелката си на червения килим (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Хенри Кавил и красивата му приятелка, Натали Вискусо, дебютираха като двойка на официално събитие. Това се случи на вчерашната премиера на филма "Enola Holmes 2" в Ню Йорк.

Атлетичният 39-годишен актьор беше облечен в сив раиран костюм, а любимата му беше заложила на елегантна кремава рокля с колан.

32-годишната Натали е вицепрезидент на телевизионните и дигитални програми на Legendary Entertainment. Именно студиото стои зад някои от филмите, в които Кавил е играл, като "Enola Holmes".

За връзката им се разбра миналата година от пост в Instagram. През април 2021 актьорът, когото отново ще гледаме и като Супермен, публикува тяхна обща снимка, на която играят шах.

"Тук изглеждам доста уверен в себе си, малко преди моята красива и брилянтна любима Натали да ме унищожи на шах", написа тогава Кавил в социалната мрежа към долния кадър.

Тъй като онлайн се появиха недоброжелателни коментари, той написа това съобщение, защитавайки приятелката си, в която явно е безумно влюбен.

"Аз съм много щастлив както в любовта, така и в живота. Ще съм благодарен, ако и вие се радвате с мен. Ако не го правите, поне се опитайте да задържите недоволството в себе си и покажете най-добрата своя версия."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама