Холивудските знаменитости, зарязани пред олтара


Холивудските знаменитости, зарязани пред олтара
Снимка: Getty Images/Guliver

Всеки ден слушаме за звездни двойки, които се събират и разделят. Вече сме свикнали до толкова, че дори не ни прави впечатление – все пак, за Холивуд това са съвсем нормални неща. Днес обаче ще ви запознаем със сърцераздирателните и нелепи истории на звезди, зарязани пред олтара или непосредствено преди романтичното събитие.

Гуинет Полтроу и Брад Пит

Двамата актьори се срещат на снимачната площадка на „Седем“ през далечната 1995 година и любовта им пламва веднага. Пищното годежно парти се състои в дома на родителите на Гуинет, а щастливото събитие е насрочено за топлите месеци на 1997 година. Малко преди да се врекат във вечна вярност, Гуинет размисля и се отказва. Години по-късно споделя, че е била твърде млада, а Брад е бил твърде добър за нея.

Джъд Лоу и Сиена Милър

На тези двамата определено не им е писано да бъдат заедно. Първата им любовна авантюра продължава 2 години, а малко преди да се състои годежното парти през 2005 години, Джъд Лоу напуска Сиена, защото е влюбен в бавачката на децата си. Въпреки този развой на събитията, двамата подновяват отношения през 2009 година, а вторият опит за сватба е насрочен за 2010 г. Както може да предположите, тя също не се състои, защото лошото момче Джъд отново не е готов.

Деми Мур и Емилио Естевес

Поканите за сватбата са разпратени, украсата е изяснена и всички са на стартови позиции, преди двамата младоженци да обяват, че предпочитат да останат просто приятели. В крайна сметка, не става съвсем ясно кой е виновен за раздялата, но само година по-късно Деми Мур се врича във вечнат вярност на Брус Уилис.

Джулия Робъртс и Кийфър Съдърланд

Искрата между двамата актьори пламва по време на снимките на „Линия на смъртта“ през 1990 година. Сватбата е насрочена за лятото на следващата година, но Джулия Робъртс напуска годеника си само 3 дни преди радостното събитие. В деня на самата сватба пък усмихнатата актриса заминава за Италия с най-добрия приятел на Кийфър Съдърланд. Чак сега осъзнаваме, че главната роля в „Булката беглец“ наистина ѝ отива страшно много...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама