Хю Джакман се развежда след 27-годишен брак


Хю Джакман се развежда след 27-годишен брак
Снимка: Getty Images

54-годишният Хю Джакман и 67-годишната му съпруга Дебора Лий Фърнес официално оповестиха, че се развеждат след 27-годишен брак.

"Решихме да се разделим, за да продължим личното си развитие", обясняват двамата в съвместно изявление до списание People. Те добавят, че са имали "щастието да изживеят почти три десетилетия заедно като съпруг и съпруга в един прекрасен и любящ брак".

"Започваме тази нова глава с благодарност, любов и доброта", пишат те.

Вижте още: Мира Добрева е в медикаментозна кома (СНИМКА)

Причината за раздялата

Близък на двамата актьори разкри пред Daily Mail причините за развода на звездната двойка.

Приятелят на двойката смята, че през последните години любовта между Хю и Дебора започнала да се превръща в приятелство и окончателно рухнала по време на ковид пандемията. Двойката работила върху връзката си, опитвайки се да преодолее възникналото между напрежение и да възстанови старите чувства, но накрая признаха, че най-доброто решение би било да останат приятели.

"Опитаха се, но не успяха. А стачките само влошиха всичко, поставяйки ги в същото положение като по време на ковид, когато просто пилееха енергията си. Хю установи, че магията, която някога е съществувала между него и съпругата му, е изчезнала. Деб също имаше подобни мисли и опасения. Така че беше най-добре да се разделят."

Любовта на Хю Джакман и Дебора Лий Фърнес

Двамата актьори се запознават през 1995 г. на снимачната площадка на сериала "Корели" и се женят година по-късно. По онова време Дебора-Лий Фърнес вече си е създала име - най-вече с ролята си на отмъстителна мотористка в "Срам" - докато Хю Джакман е все още млад актьор, току-що завършил театрално училище. Едва през 2000 г. той става световноизвестен с ролята си на мутанта Върколак в първата част на сагата "Х-Мен", като едновременно прави кариера и на сцената на Бродуей.

Преди време той сподели за нея: "Благодарен съм, че я срещнах преди да стана известен, защото всичко, което съм постигнал в кариерата си, на екрана и извън него - сме го правили винаги заедно".

Имат две осиновени деца: Оскар, на 23 години, и Ейва, на 18 години.

Вижте още: Мария Бакалова с голяма новина за връзката си с Валери Григоров

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама