И Дария Симеонова е с COVID-19


И Дария Симеонова е с COVID-19
Снимка: Instagram

Случаите на заразени с коронавирус значително се увеличиха през последните дни, а сред тях има и доста популярни личности. След като Бойко Борисов, Гери Малкоданска и Гала съобщиха, че имат COVID-19, Дария Симеонова също се присъедини към тях.

Актрисата сподели новината в Instagram, като качи 2 снимки по пижама, обяснявайки, че ще остане вкъщи под карантина през следващите 14 дни. За щастие, тя се чувства добре и ще се отдаде на игри със сина си Макс.

"Налага се да прекарам следващите 14 дни вкъщи... Възнамерявам да си седя по пижама (е, ще ги сменям от време на време, разбира се😅) и да играя с момчето си, защото физически съм добре, слава Богу! А Вие пазете най-вече възрастните си близки, иначе не е страшно🤞😉", написа звездата от "Откраднат живот" в социалната мрежа.

Преди дни (на 23 октомври бел.р) актрисата навърши 31 години и се похвали, че е получила "най-якия подарък" от мъжа си Антон Бъчваров.

"Кадри от най-якия подарък за рождения ми ден - мини "Игри на волята"! Идея, организация и заснемане: Антон Бъчваров. Благодаря ти, че знаеш какво харесвам и сбъдваш малките ми мечти!", написа тогава Дария.

Вижте тази публикация в Instagram.

Кадри от най-якия подарък за рождения ми ден - мини “Игри на волята”! Идея, организация и заснемане: @anton_toci. Благодаря ти, че знаеш какво харесвам и сбъдваш малките ми мечти! 💚 Водещ: самият Димо @ako_iska6 Алексиев. Сърдечно благодаря! 🧡 Свикнали сме, че на рождения си ден получаваме подаръци, но да се потрудиш за подаръка си е несравнимо усещане. Да си го спечелиш в битка срещу самия себе си е велико! 😅 #birthdaygirl #the #best #present #this #year #thankful #homemade #игринаволята

Публикация, споделена от Daria Simeonova (@daria_simeonova) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама