И Деси Слава с коронавирус, сподели как се чувства


И Деси Слава с коронавирус, сподели как се чувства
Снимка: planeta.tv

След като Галена разкри, че е заразена с COVID-19, Деси Слава също потвърди, че е болна от коронавирус.

При поп фолк певицата заболяването протича леко, без усложнения. Самата тя първоначално не е обърнала внимание на неразположението, което приела за обикновена настинка. Впоследствие обаче, все пак решила да си направи тест за коронавирус, който се оказал положителен. В момента се е изолирала в дома си:

"Бях на участие, веднага след това се качих в колата - заради жегата, климатикът работеше и си помислих, че съм настинала. След това, видях, че Галена има пост, че е с коронавирус и се замислих дали може и при мен да е така. В крайна сметка и аз имах същите симптоми, болеше ме глава, нямах никакво обоняние. Да, нямах температура, но всичко друго беше като при нея...", сподели звездата пред planeta.tv.

"Отидох веднага, направих си тест и се оказа положителен. Първоначално се притесних доста, накарах всички около мен да се тестват. За щастие техните резултати са отрицателни. Сега нещата се подобряват, чувствам се добре. Вече имам вкус, главата не ме боли толкова. Даже си мисля, че много леко минавам през вируса. Но дано да е така, дано Бог да е с мен и всичко да е наред! Пожелавам на всички да са здрави и ако усетят неразположение, да вземат бързо мерки", каза Деси Слава.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама