Instagram блокира Мадона, ето защо (ВИДЕО)


Instagram блокира Мадона, ето защо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Мадона рядко остава без думи. Но поп легендата твърди, че е "оставена безмълвна" този уикенд, когато е искала да сподели видео в Instagram, но е била уведомена, че е блокирана да споделя видео на живо.

63-годишната кралица на попа често споделяше провокативни снимки в тази социална мрежа през последните години, но била шокирана, когато получила съобщение, че е нарушила правилата на платформата, когато се опитала да се включи на живо за своите 18 милиона последователи.

Instagram отправи предупреждение към мегазвездата, в което обясни, че трябва да уважава другите в платформата и я предупреди винаги да "спазва закона".

"Искаме Instagram да продължи да бъде автентично и безопасно място за вдъхновение и изразяване. Помогнете ни да насърчаваме тази общност. Публикувайте само ваши снимки и видеоклипове и винаги спазвайте закона. Уважавайте всички в Instagram, не изпращайте спам и не публикувайте голота", се казва в изявлението.

През ноември 2021 г. Мадона повторно публикува снимки, на които позира в леглото, след като Instagram ги премахна. Тогава тя написа: „Публикувам снимки, които Instagram изтегли отново без предупреждение или известие… Причината, поради която казаха на моя мениджърски екип, е, че малка част от зърното ми била оголена. Все още ме учудва, че живеем в култура, която позволява всеки сантиметър от женското тяло да бъде показан освен зърното!”

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама