Ивайла Бакалова изля болката си пред бивша на Слави Трифонов (ВИДЕО)


Ивайла Бакалова изля болката си пред бивша на Слави Трифонов (ВИДЕО)
Снимка: Code Health TV

Ивайла Бакалова проговори за любимия си Веселин Денков, който от месеци е задържан. Тя го направи в откровено интервю с психоложката Маги Ангелова, която е бивша приятелка на Слави Трифонов.

39-годишната "Мис България – Вселена 2001" сподели за тежките си моменти в предаването "Психолог у дома" по Code Fashion.

"Аз преминавам през наистина много труден период. Човекът, с когото живея, вече 7 месеца е задържан заради недоказани събития. Съдът веднъж върна делото, прекрати го. Всъщност това, което се случва в момента, аз го приемам като нещо, през което трябва да преминем. Тъй като съм силно вярваща, смятам, че когато нещо трябва да ти се случи, дори да е болезнено, това е твоят урок. Защото след това, когато достойно преминеш през него, ще си много по-силен и щастлив от това, което си."

Бакалова разкри, че планината ѝ помага, защото там успява да остане насаме със себе си. 

"Там имам време да чуя себе си, гласа си, да помисля за грешките си. Аз съм емоционален човек и изразявам емоциите си доста бурно, така че, когато ми се плаче, не се спирам. През този период имаше случаи, когато се качвах в планината и плачех през целия ми поход. Но след това се усещах пречистена."

Тя не крие, че с бизнесмена много се обичат и имат изключително чисти чувства.

"Когато разбрахме, че има постановление, веднага се прибрахме от Италия, за да разберем какво се случва. Искахме да уточним нещата по честен път, но разбрахме, че това, което се случва, няма нищо общо с правото и справедливостта. До ден днешен той не е разпитван."

Припомняме, че Веселин Денков, известен като Весо Брадата, беше задържан миналото лято заради обвинения за рекет, изнудване и лихварство. Той е собственик на известни ресторанти. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама