Иво Димчев скандализира в „Черешката на тортата“, зрителите възмутени


Иво Димчев скандализира в „Черешката на тортата“, зрителите възмутени
Снимка: ПР

Иво Димчев е сред тазседмичните участници в „Черешката на тортата“. Подобно на много други примадони, които сме виждали в шоуто, Иво Димчев успя да си спечели възмущението на зрителите, които не одобриха претенциите, забележките и цялостното му поведение.

Часове преди да видим как ще посрещне гостите си тази вечер, той реши да напомни за световната си известност с пост във Фейсбук, на който показва две свои снимки с Парис Джексън и Майкъл Стайп, солист на R.E.M.

Ким Катрал се присъединява към "Просто ей така"

„На първата снимка Парис Джексън ме целува след съвместният ни концерт в Лос Анжелис 2019. Прочетете думите под поста ѝ.

На втората снимка вдясно се вижда Майкъл Стайп солист на R.E.M. на мой концерт в Ню Йорк преди 2 седмици. След това ме заведе на бар, говорихме за музика и ми каза, че някои от песните ми са masterpiece! Това е човека написал “Loosing my religion”….

Тези две снимки са просто един малък поздрав за всички зрители на Черешката, които се чудят какво е тва нещо с татуираната глава! Тва нещо е българска артистка и певица, която има свойството да впечатлява световни звезди! Думите на Дейвид Линч или на Ню Йорк Таймс за мен си ги намерете в Гугъл!!“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама