Избраха Мис Плеймейт 2020 (СНИМКИ + ВИДЕО)


Избраха Мис Плеймейт 2020 (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Facebook Playboy България

След като стана ясно, че печатното издание на сп. Playboy спира, вчера се състоя и последното издание на конкурса Playmate Of The Year, който направи известни Златка Димитрова, Николета Лозанова и Златка Райкова. И като за финал беше избрана не една, а две победителки. Ева Славова беше отличена на първо място от журито, а Диана Габровска беше избрана от публиката. Победителките ще си разделят бутиковата корона, 20 000 лв. и луксозен автомобил Maserati.


Ева е родена в Разград, но от дете живее в София. Има голяма 9-годишна дъщеря и е завършила италианска филология. От години работи като професионален танцьор, но вече мисли, какво ще прави, когато приключи с танците – каквото и да е, със сигурност ще е артистично и ще включва сцена. Цял живот е спортувала – баскетбол, тенис на корт, дори печели трето място в регионално състезание по плуване. Умее да рисува и дори шие. Ева е абсолютен талант.

Диана е била кандидат за кмет на гр. Момин проход. Тя е щастлива съпруга и горда майка на две прекрасни деца. Участва в конкурса, за да покаже, че провокацията не я плаши и за да докаже, че жените с деца могат да бъдат също толкова сексапилни, както 20 годишните момичета.

Първа подгласничка и носителка на приза на новия конкурс PlayStar, който стартира другата година и ще бъде онлайн, стана брюнетката Ани Грудева. Като PlayGirl беше отличена Биляна Иванова.

Водещи на церемонията, която се проведе онлайн и без публика, бяха Любен Дилов и Александра Богданска-Петканова. Журито беше в състав: Ники Кънчев, Жени Калканджиева, "Мис България" 2012 Габриела Василева, "Мис Плеймейт" 2019 Михаела Тодорова, гримьорът Пепа Стоянова и DJ Дамян. Музикалните изпълнения бяха поверени на Мария Илиева, Анелия, група "Мастило", Миро и Хоумлес.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама