Излязоха първите официални снимки от сватбата на Бруклин Бекъм


Излязоха първите официални снимки от сватбата на Бруклин Бекъм
Снимка: Getty Images

Вече са факт първите официални снимки от сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц. И по всичко личи, че точно това са събитията, от които са направени съвременните приказки: Красива и известна блондинка се среща с чаровен млад потомък на едно от най-известните и модерни семейства във Великобритания, прехвърчат искри и се разгръща истински роман от 21-ви век.

Младата двойка каза заветното „Да” през уикенда в частното имение на бащата на Никола в Палм Бийч, Флорида. Повече подробности за събитието и звездните гости ТУК.

27-годишната актриса носеше своята "мечтана" рокля на Valentino, преди да се преоблече в друг тоалет, проектиран от свекърва ѝ, Виктория Бекъм. Официалната рокля на Никола включваше някои сантиментални щрихи, включително талисман на око от майка ѝ, Клаудия Пелц, и тайно послание, което екипът на Valentino зашил в роклята ѝ със син конец.

Бруклин пък заложил на персонализиран смокинг на Dior от Ким Джоунс, заедно с диамантена верижка на ревера, подарък от новите му тъстове. Братята на Бруклин Ромео и Круз, които бяха кумове, и гордият татко, Дейвид Бекъм, изнесоха сърдечни речи за младоженците по време на приема.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама