Изложилата се инфлуенсърка в "Черешката на тортата" разкри колко са ѝ платили


Изложилата се инфлуенсърка в "Черешката на тортата" разкри колко са ѝ платили
Снимка: Facebook

Джейми Елиас, която тези дни придоби популярност със скандалното си участие в "Черешката на тортата", разкри какви пари е взела от предаването. Българката с ливанска кръв качи във Facebook снимка на договора си, но по-късно я изтри, тъй като явно се е усетила, че това е незаконно. Става въпрос за сумата от 700 лева, като Джейми сподели, че ще дари хонорара си за благотворителност. 

"За да даваш добър пример не е нужно да си инфлуенсър, адвокат, лекар, учител, писател или актьор. За да даваш добър пример трябва да си преди всичко добър човек. Живеем във време, в което да се присмееш на другия се счита за "по-достойно" от това да му помогнеш и подадеш ръка. Във време, в което вие ще запомните какво съм направила, как съм се държала, но не помните цифрата на хората, които ежедневно се борят за човешкия живот в условията на Ковид. Вие може и да не си спомняте, но аз помня. Ето защо реших да дам хонорара си от "Черешката на тортата", възлизащ на 700 лева, за закупуване на средства от първа необходимост за болницата в град Русе. И не го правя, за да се докажа на някого или да лустросам името си - правя го, защото така го чувствам и така е редно. А вие, какво запомнихте от мен?!", написа блондинката в социалната мрежа.

Припомняме, че студентката по психология стана за смях в "Черешката на тортата" тази седмица и даде "Много храна за очите, но и храна за размисъл". Тя не беше сигурна дали месото се пече или вари на скарата, а също така на въпрос "От какво месо е смес каймата", тя отговори "Месото е кайма".

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ УЧАСТИЕТО Ѝ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама