Изненада! Бритни Спиърс е бременна


Изненада! Бритни Спиърс е бременна
Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс е бременна. 40-годишната певица очаква дете от годеника си Сам Асгари.

Изпълнителката разкри щастливата новина в Instagram профила си. Тя обясни, че си е направила тест за бременност, след като е забелязала, че коремът ѝ "расте". Първоначално 28-годишният Асгари се пошегувал, че е "бременна с храна", но все пак решила да направи тест.

"Така че си направих тест за бременност… и ъъъъъъъ… ще имам бебе", написа изпълнителката.

В поста си Бритни нарича Сам "моят съпруг", пораждайки слухове, че двамата тайно са се оженили.

Фитнес интрукторът също потвърди новината, като написа в Instagram: "Бракът и децата са естествена част от силната връзка, изпълнена с любов и уважение. Бащинството е нещо, което винаги съм очаквал с нетърпение и го приемам сериозно. Това е най-важната работа, която някога ще имам".

Спиърс и Асгари започнаха да се срещат през 2016 г., след като той участва във видеото към песента ѝ "Slumber Party". Предложи ѝ брак през септември 2021.

Бритни Спиърс има двама сина - Шон, 16, и Джейдън, 15, от бившия си съпруг Кевин Федърлайн, с когото официално се разведоха през юли 2007. Оттогава децата живеят при него, а тя му дава издръжка за тях, като се говори, че сумата е 20 000 долара месечно. Заради здравословните ѝ проблеми и контрола, осъществяван от баща ѝ с години, тя рядко ги виждаше, но преди време сподели, че е благословена да има тези две момчета.

ВИЖТЕ ТУК КАК ИЗГЛЕЖДАТ СИНОВЕТЕ Ѝ ДНЕС

Припомняме, че миналата година бащата на Бритни Спиърс бе отстранен като нейн настойник, след като тя публично го обвини в злоупотреба с настойничеството. Джейми Спиърс контролираше живота и парите на певицата в продължение на цели 13 години. В момента изпълнителката пише автобиографична книга, в която иска да разкаже истината за себе си и за всичко, през което е преминала през последните години. НАУЧЕТЕ ТУК ЧАСТ ОТ НЕЩАТА.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама