Известни жени, които са неразделни приятелки


Известни жени, които са неразделни приятелки
Снимка: Getty Images

Докато някои жени потвърждават стереотипа, че женското приятелство е крехко и даже измамно, други се забавляват заедно и се подкрепят взаимно. Според повечето съвременни психолози общуването на жените с връстници от женски пол е важно за емоционалното им здраве и самореализацията в живота. Ето някои от най-известните звездни приятелски тандеми:

Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън

Актрисите от сериала "Сексът и градът" са толкова правдоподобни приятелки на екрана, че никой не си е помислял, че в реалния живот може да бъде другояче. Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън имат отлично приятелство и се познават много преди "Сексът и градът", тъй като през 1982 г. се снимат заедно в "Моето тяло, моето дете". От време на време в социалните мрежи се появяват техни съвместни снимки от важни събития.

Дрю Баримор и Камерън Диас

Звездите от "Ангелите на Чарли" са една от най-трайните приятелски двойки в Холивуд. След участието си в култовия филм някои журналисти дори намекнаха за нещо повече между момичетата. В края на краищата актрисите, които не се страхуват от слухове, казват, че понякога спят в едно и също легло. Луксозната сватба на Дрю Баримор и колегата ѝ Уил Копелман през 2012 г., на която Камерън беше шаферка, окончателно убеди всички в искреността на женската им дружба. И днес, 30 години след запознанството си, актрисите са неразделни. Те са съседки, разхождат кучетата си заедно, ходят заедно на йога и трогателно се наричат Пу-Пу. 49-годишната Камерън разкри това по време на интервю, което даде на приятелката си в предаването "Шоуто на Дрю Баримор".

Пенелопе Крус и Салма Хайек

Двете испаноговорящи красавици също имат нежен приятелски прякор помежду си – "Huevos", което в превод означава "Яйца".

"Когато работехме заедно и още нямахме деца, имахме много повече свободно време, отколкото сега. Така че това беше начин да се самоопределяме шеговито като мързеливи. Толкова пъти сме спали в едно и също легло и все си мислех, че ще ме събуди и ще ме нарече Хуевос", обяснява Пенелопе в интервю.

Тя с благодарност си спомня за подкрепата на приятелката си в началото на холивудската ѝ кариера. "Когато дойдох в Лос Анджелис за първи път, се познавахме само по телефона", казва Пенелопе. - "Тя ме посрещна на летището и ми каза: "Няма да отсядаш в хотел. Ще отидеш в дома ми, защото в началото е трудно. И ще се чувстваш мнага самотна”. Ето защо и до сега сме като сестри". Салма и Пенелопе се запознават лично преди повече от 20 години.

Никол Кидман и Наоми Уотс

Още един пример за това как приятелството играе важна роля не само за душата, но и за кариерата - Наоми Уотс и Никол Кидман посещават едно и също австралийско училище и учат заедно в театралното студио, въпреки че все още не са най-добри приятелки. В началото на 90-те години актрисите се запознават на кастинга на филма "Флирт". По това време Кидман е много по-успешна и много подкрепя Наоми. Уотс се нуждае от много време, за да се докаже, и претърпява няколко нервни срива. Скоро тя е забелязана от Дейвид Линч и след "Мълхоланд драйв" никой не се съмнява в таланта на актрисата.

"Гордеем се с това. Толкова е важно, че приятелството ни продължава вече десетилетия", признава Наоми в едно интервю.

Двете се подкрепят взаимно и в личните си дела. По време на шумната раздяла с Том Круз през 2001 г. Наоми се премества в дома на Кидман в Мелбърн. Никол пък беше до нея, докато сънародничката ѝ преживяваше раздялата с Хийт Леджър. Скоро актрисите ще отбележат 40 години приятелство.

Стела Маккартни и Кейт Мос

Емблематичният модел от 90-те години подкрепя приятелката си в началото на кариерата ѝ, когато дъщерята на известния "бийтълс" решава да покори света на модата. През 1995 г. известната вече Кейт Мос пее в клипа- дипломна работа на Стела и често се появява с нейни дрехи на светски събития и по модните подиуми. Двете имат 40-годишно приятелство и са работили заедно във филми. Модните звезди изиграха себе си в "Красив живот" (2016) и в британския комедиен сериал "Още по нещо" (2012).

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама