Жан-Клод Ван Дам е тормозил Дженифър Анистън и Кортни Кокс


Жан-Клод Ван Дам е тормозил Дженифър Анистън и Кортни Кокс
Снимка: Getty Images/ Guliver

Един от най-известните екшън-актьори на всички времена Жан-Клод Ван Дам се е държал изключително неуважително и е тормозил актрисите Дженифър Анистън и Кортни Кокс на снимките на легендарния сериал "Приятели".

В 13 епизод на 2 сезон Ван Дам играе себе си и принуждава приятелките Рейчъл (изиграна от Анистън, бел. ред.) и Моника (изиграна от Кортни Кокс, бел. ред.) да се борят за вниманието му. Моника първо си го харесва, но Рейчъл иска всичко за себе си, и вместо да уреди среща на Ван Дам с Моника, самата тя бива поканена на такава от екшън актьора.

ВИЖТЕ АКТЬОРИТЕ ОТ ПРИЯТЕЛИ ПРЕДИ 25 ГОДИНИ И СЕГА

В интервю за списание Hollywood Reporter Майкъл Лембек, който е режисирал 24 епизода от сериала, разказва, че по време на снимките е имал много сериозни проблеми с актьора. По думите му той се е държал непрофесионално, арогантно и дори е бил недостатъчно подготвен за ролята си.

Според Лембек екшън актьорът дори си е позволил да целува с език актрисите Дженифър Анистън и Кортни Кокс, без те да са се съгласили. Естествено, веднага е последвало оплакване от тяхна страна и режисьорът веднага е взел мерки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама