Жени Джаферович: Надявам се у нас да утихне желанието за мразене


Жени Джаферович: Надявам се у нас да утихне желанието за мразене
Снимка: Instagram

Евгения Джаферович е жена с много интереси и поприща. Бивша професионална плувкиня, участник в предаванията "Survivor" и "Игри на волята", инфлуенсър, гримьор, съпруга и майка на две деца. 33-годишната звезда определено е директен човек, не спестява критика, заради което не е обичана от всички, но пък твърди, че за нея е по-важно да бъде истинска. Тя откровено споделя за парезата на лицето си в интервю за сп. Eva, а също, че през годините е била обект на много злобни нападки относно външия ѝ вид.

"Когато се случи (около раждането на дъщеря ѝ, бел. ред.), не го приех фатално. Трябваше да мисля за раждането на Леа, всичко с нея да бъде наред. Бях едва на 22, изобщо не бях суетна, не мислех за себе си и "колко е зле" състоянието ми. Към днешна дата виждам колко много ми се е отразило, но знам, че към онзи момент нямаше какво повече да направя за лечението си, за да не се сблъсквам днес с такива сериозни последствия. Миналата година Ваня също получи такава пареза, което е толкова минимално като шанс, че клони към невъзможното. Шеговито се наричаме сем. Фациалис. Радвам се, че неговото лечение премина успешно и днес няма и следа от парезата."

Относно негативните коментари за нея:

"Много често дори – лице, тяло… Хората, криещи се зад снимки на цветя, пейзажи и всякакви картинки, не ги интересува дали нараняват някого. Лицевата ми парализа е била обект на много коментари и критики. Лицето ми невинаги изразява мислите и емоциите ми. Нима има смисъл да отговарям на негативни коментари?! Била съм 47 кг в болница, в тежко състояние. Била съм и 80 кг. Надявам се само скоро у нас да утихне желанието за това отричане, мразене и старание да се нарани някого. Не искам да знам какво им се случва в живота на тези… не хора, а профили. За да не се и замислят дори, че зад това може да стои една тежка диагноза."

Жени не крие, че се е подлагала на пластични операции. "Никога не съм ги криела. Те са две и са следствие на двете ми прекрасни дечица, родени секцио. Имах диастаза на коремната стена и много останала кожа след двете бременности. Направих си абдоминопластика и след това вазер липосукция. Сега имам страхотен корем!"

Вижте ТУК Жени преди корекциите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама