Жени Джаферович проговори за скандала на пътя


Жени Джаферович проговори за скандала на пътя
Снимка: Getty Images/Guliver

Миналата седмица името на Евгения Джаферович беше замесено в грандиозен скандал, разиграл се на пътя. Тогава журналистката Наталия Радославова обвини гримьорката и риалити звезда, че е нанесла щети върху колата ѝ, а също, че я е ударила. Като всичко това се случило пред очите на изплашените им деца.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЛУЧАЯ ТУК!

Тогава съпругът на Жени, Ваня Джаферович, защити жена си, която беше разпитана в 5-о РПУ и пусната срещу гаранция от 1000 лв. Сега тя най-после проговори по темата. Вижте какво написа в личния си Instagram профил.

"Много от вас ме питат защо вече повече от седмица не вземам отношение по обвиненията, които се изсипаха върху мен от страна на една дама; през това време много нейни колеги, представители на уважавани медии, се свързаха с мен за мнение или коментар, но и на тях отговарям едно и също - моето предпочитание, както и това на адвокатите ми, е да не се пречи на разследването, което в крайна сметка да установи кой е крив и кой - прав. 

Искам обаче да се знае, че мълчанието не е признак на съгласие, нито пък опит да се снижа, потуля или скрия. Напротив - наясно съм, че преекспонирането на ситуацията и доста спорните твърдения, изнесени в публичното пространство, очернят мен и вредят на семейството ми, затова и искам извинение, но само от децата си, задето станаха неволни свидетели на грозни атаки срещу майка им.

Благодаря на всички, които ме подкрепиха; на онези, които побързаха да ме обвинят, ще кажа единствено, че човек няма право да съди, преди да е наясно с всички гледни точки върху ситуацията. Една гледна точка и едно мнение не означават истина.

Ще дойде момент, в който ще разкажа всичко. Ще го направя пред медия, която не си е позволила да спекулира и да издава присъди без време и доказателства. Дотогава ще продължавам да съдействам на разследването и ще продължавам да вярвам в справедливостта, на която уча и децата си.

Приятен ден. Усмихвайте се!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама