Жизел Бюндхен и Том Брейди са се разделили


Жизел Бюндхен и Том Брейди са се разделили
Снимка: Getty Images

Том Брейди и Жизел Бюндхен са се разделили след голям семеен спор, съобщи ET, позовавайки се на източници, близки до двойката.

Според изданието връзката между супермодела и футболиста се е разпаднала заради факта, че Том иска да се завърне в НФЛ, въпреки че в началото на годината реши да прекрати кариерата си. Жизел отдавна казвала на Том, че трябва да прекарва повече време със семейството си. Тя се надявала, че той ще получи това, което иска, когато се оттегли от спорта, но Том решил да се върне в НФЛ и за нея това било шок.

"Жизел изпитва много болка в момента", каза един от запознатите. Друг добави, че моделката е толкова разстроена, че сега й трябва време да живее отделно от Том и да обмисли всичко. "Тя е на ръба. Винаги подкрепяше Том и беше там, но се умори от това. Струва й се, че напоследък той не прилича на себе си."

Източник на People също потвърди, че двойката живее разделено повече от месец. "Сега Жизел е заета със себе си и прекарва много време отделно от Том в Маями и Ню Йорк."

Друг вътрешен човек се изказа в защита на футболиста, който по думите му винаги намирал време за семейството си. "Кой друг съпруг би си взел шест месеца ваканция в годината, за да се посвети изцяло на семейството си? И дори през сезона, въпреки че често отсъства, за да играе и тренира, той отделя време и на семейството си."

По-рано този месец Жизел Бюндхен позира за корицата на Elle и даде интервю за изданието, в което говори за майчинството, кариерата си и плановете за бъдещето.

Жизел Бюндхен и Том Брейди са женени от 2009 г. Двойката има две деца - Вивиан, на 9 години, и Бенджамин, на 12 години. Брейди има и по-голям син, Джон, от връзката си с Бриджит Мойнахан.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама