7 неща, които Жизел Бюндхен носи в чантата си (ВИДЕО)


7 неща, които Жизел Бюндхен носи в чантата си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Ако отворите средностатистическа дамска чанта вероятно ще намерите няколко монети, резервен ластик за коса, малко тампони и какво ли още не. Жизел Бюндхен, от друга страна, разполага с цял асортимент от артикули, които ѝ помагат да подобри здравето си и да остане „дзен”. Разбира се, и чантата не е каква да е, а ватирана чанта Chanel от деним, която супермоделът носи от средата на двадесетте си години. Ето кои са някои от най-важните неща, които винаги носи със себе си.

1. Ароматен рол-он

Жизел знае много добре силата, която обонянието може да окаже върху благосъстоянието ни. Освен че мирише добре, вдишването на ароматерапевтично масло може директно да повлияе на мозъка, отговаряйки за емоционалните и поведенчески реакции. „Имам цял куп от тях по различни причини. Малко мента, но днес нося иланг-иланг и лавандула“ казва тя.

2. Арника

„Аз съм много атлетичен човек, така че арниката е страхотна за това... ако имате наранявания, това е много полезно” споделя Жизел. Факт е, че арниката помага за всичко от премахване на синини до облекчаване на мускулни болки и намаляване на възпалението.

3. Тамян

„Започвам деня си с медитация и практикуване на асани, винаги паля тамян или свещ. През нощта пък винаги се моля.“ казва Жизел.

4. Чай без кофеин

Жизел не е фен на кафето, затова си носи поне по едно пакетче чай от джинджифил и лайка - „Обичам чай и пия по цял ден. Наистина пиех кофеин, когато бях в началото на двадесетте си години и страдах от тревожност.“

5. Витамини

Известно е, че Жизел яде предимно растителна храна, без млечни продукти и всякакъв вид преработени храни, така че няма да е изненада, че нейните витамини са навсякъде с нея - „Вярвам, че колкото и да подхранваме телата си чрез храна, след това можем да добавим витамин D или цинк, както и други, които са полезни за нас“.

6. Руж за устни и бузи

„Ако чувствате, че изглеждате уморени, можете да го поставите малко руж на устните и на бузите си.“

7. Ластик за упражнения

От джиу джицу до йога, Жизел води ултра активен начин на живот – така че не е чудно, че носи със себе си ластик в чантата си. „Имах операция на рамото, така че правя малки почивки през целия ден и правя упражнения за раменете си.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама