5 звезди, приели "следродилните” си тела с любов и гордост


5 звезди, приели "следродилните” си тела с любов и гордост
Снимка: Getty Images/Guliver

Проучване установи, че по-малко от 1/3 от жените се връщат към физическата си активност една година след раждането. В края на краищата нашето тяло прави нещо невероятно, отглеждайки човек в продължение на 9 месеца, което със сигурност го променя по много начини. И въпреки че много звезди се възстановяват за рекордно време след бременност, няколко знаменитости категорично са отказали да натоварват телата си и вместо това приемат всички нови промени, през които преминават.

Кейт Уинслет

46-годишната актриса има 3 деца. След като роди първите си две, тя призна: „Аз съм на 33. Не се гледам в огледалото, казвайки: „О, изглеждам фантастично!“ Разбира се, че не. Никой не е перфектен. Добре, какво не си харесвам ли? Всичко! Имам увиснала кожа на корема, гърдите са катастрофални след децата.“

Оливия Уайлд

38-годишната актриса роди първото си дете през 2014, на 30 години. Близо година по-късно тя призна, че все още не е върнала перфектната си форма и каза: „Всъщност аз съм по-мека, отколкото някога съм била – като спукана надуваема играчка. Вярвам в свят, в който от майките не се очаква да изхвърлят каквито и да било физически доказателства за тяхното раждане.“

Зоуи Дешанел

42-годишната актриса има син и дъщеря, родени през 2015 и 2017 г. Скоро след като роди първото си дете, тя даде да се разбере, че категорично се противопоставя на идеята за експресно възстановяване. Тя каза: „Нали всички сме виждали онези снимки на секси майки в бански, родили преди един месец? Аз няма да бъда този човек.”

Ан Хатауей

39-годишната актриса има 2 сина, родени през 2016 и 2019. Три години след раждането на второто си момченце тя сподели в своя Instagram, че е направила корекции на старите си дънки. Хатауей озаглави снимката: „Няма нищо срамно да напълнявате по време на бременност (или когато и да е). Няма нищо срамно, ако ви отнема повече време, за да отслабнете.”

Дрю Баримор

47-годишната актриса, която има 2 дъщери, беше много открита за тялото си след раждането. Тя призна: „След като направиш две бебета е трудно да останеш позитивен и да обичаш себе си. Чувстваш се като кенгуру с гигантска торбичка - всичко е отпуснато и странно. Но всички тези промени си заслужават.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама