Йордан от "Фермата" разкри истината за него и Даяна


Йордан от "Фермата" разкри истината за него и Даяна
Снимка: bTV

След като тази седмица Йордан Белев напусна "Фермата", след като загуби битка със Стоян, той разкри какви всъщност са отношенията му с Даяна Ханджиева. В предаването "Преди обед" по bTV илюзионистът призна, че наистина се е влюбил в красивата актриса.

"Аз се влюбих в Даяна. Бях готов да зарежа всичко с Камелия наистина. Не се чувствам по никакъв начин балък."

"Когато имаш симпатии към един човек, в тази затворена среда нещата се случват по съвсем различен начин. Много малко хора могат да го разберат – единствено хората, които са били вътре и поставени в такава ситуация. Само те могат да разберат защо човек се държи по подобен начин", допълни Данчо.

Йордан изтъкна, че зрителите са видели само по-интимните моменти от техните отношения, но не и дългите им среднощни разговори.

Той е категоричен, че вече не е влюбен в актрисата, а в момента са много добри приятели.

"За мен най-важното нещо, което спечелих от "Фермата", е Даяна като приятел. Тя е много истински човек. Голяма рядкост са такива хора", сподели той.

ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО КАЗА ПЪК ДАЯНА ЗА НЕГО

Що се отнася до годеницата му Камелия: "В прекрасни взаимоотношения сме с Камелия. Доверието обаче едва ли съм си върнал у нея", каза Данчо.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама