Даяна разкри с кого има отношения и извън "Фермата"


Даяна разкри с кого има отношения и извън "Фермата"
Снимка: Facebook

Даяна Ханджиева безспорно се превърна в един от най-обсъжданите участници в тазгодишното издание на "Фермата". След като заформи любовен тригълник пред очите на зрителите, актрисата отпадна миналата седмица след драматичен дуел с Надя. И ако се чудите какво се е случило с нея след излизането ѝ, тя реши да сподели в интервю за предаването "Тази сутрин" по bTV. Даяна разкри, че поддържа приятелски отношения с Йордан и са си останали близки и извън "Фермата". Актрисата също така беше категорична, че не би променила взаимоотношенията си с никого от стопанството.

"Каквито бяха отношенията ни вътре с Йордан, такива си останаха и навън. Той продължава да е един от най-близките ми хора, с които се запознах вътре и искам да запазя в живота си", категорична е красавицата.

Тя коментира и Петър, с когото имаха заигравка във "Фермата".

"С Петър беше един прекрасен флирт и споделихме много хубави емоции. Той е страхотен мъж, но просто не си "кликнахме" с него."

ВИЖТЕ СЕКСИ СНИМКИ НА ПЕТЪР ТУК!

Що се отнася до нападките по нейн адрес относно това дали е заблуждавала зрителите, за да стигне по-далеч в играта: "Много критики се изляха по мой адрес. Приела съм, че ще правя това, което аз искам. Не съм длъжна на никого по никакъв начин. Изобщно не смятам, че съм допуснала някаква грешка. Определено не бих променила отношенията си с тях двамата".

"Не влязох във "Фермата", за да разкривам себе си, а по-скоро, за да разбера останалите, да ги опозная и да им правя по-скоро на тях анализи. Успях да го направя, защото половината фермери коментират, че съм останала скрита за тях. Но нямах идея да показвам различни свои черти, лица", призна още Даяна.

Красивата актриса е категорична, че "Фермата" ще остане важна част от живота ѝ.

"Това беше най-хубавото нещо, което ми се е случвало от години насам. Емоциите са толкова наситени и силни. Много се радвам, че останахме близки хората от "Фермата", защото тя ни свързва и това винаги ще е така. И само ние ще се разбираме, когато говорим за "Фермата" и с цялата емоция, и с всичките спомени, само ние ще си ги имаме."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама