Кайли Дженър се обясни в любов на Тимъти Шаламе и светът полудя (СНИМКИ + ВИДЕО)


Кайли Дженър се обясни в любов на Тимъти Шаламе и светът полудя (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Освен бленувани статуетки и шеметни визии на червения килим, церемонията „Златен глобус“ даде и много интересна клюка, особено за феновете на Тимъти Шаламе. Актьорът, изиграл Уили Уонка, и Кайли Дженър си размениха флиртуващи закачки на наградите в неделя вечер – включително декларация в любов.

Съдебният „четец по устни“ Джереми Фрийман ексклузивно дешифрира репликите им за Page Six, твърдейки, че разговорът е започнал с 26-годишната Дженър, която си играе с огърлицата на актьора, докато той ѝ казва: „Ти си невероятна“.

Вижте още: Това ли е новата половинка на Джо Джонас? (СНИМКА)

Фрийман казва, че риалити звездата продължава да прави комплименти за бижутата на звездата от „Дюн“, казвайки му, че са „хубави“. Твърди се, че 28-годишният Шаламе се е съгласил, като е казал на Дженър, че и той го харесва. „Обичам те“, казала тогава майката на две деца, според Фрийман, което накарало Шаламе да отговори: „И мен ме е грижа за теб“.

Друг ключов момент от наградите беше този, в който Селена Гомез клюкарстваше с Тейлър Суифт и Кели Спери по време на рекламна пауза. Същият професионален „четец на устни“ разкри, че така горещата тема на обсъждане са били именно Тимъти Шаламе и Кайли Дженър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама