Как се маскираха родните и холивудски звезди за Хелоуин (СНИМКИ)


Как се маскираха родните и холивудски звезди за Хелоуин (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Хелоуин е един от най-забавните и обичани празници отвъд Океана. През последните години все повече започва да се налага и по нашите географски ширини. Ето на какви костюми заложиха звездите.

Една от най-успешните трансформации за тазгодишния Хелоуин несъмнено е на Тита. Певицата, която е участвала и в "Като две капки вода", явно е взела присърце начинанието, превръщайки се в Бионсе.

Мария Бакалова се беше маскирала като героиня от емблематичните филми на Стенли Кубрик. 

Диляна Попова бе почти неузнаваема в доста провокативен тоалет с корсет и руса перука.

Евгения Джаферович не пропусна повода, за да се развихри с четката. Професионалната гримьорка, която се подвизава в "Игри на волята", очевидно е маскирала цялото семейство, при това доста успешно.

Анита Димитрова, половинката на комика Димитър Рачков, също се похвали с хелоуинската си визия. "Този костюм е вдъхновен от заглавията в пресата последните 3 години!", написа тя към долните кадри.

 

Нина Добрев също почете празника с доста страховит костюм, който беше координиран с този на половинката ѝ - Шон Уайт.

Кендъл Дженър привлече вниманието в костюм, вдъхновен от „Играта на играчките“, за да отпразнува Хелоуин този уикенд. Но маскировката ѝ я изправи пред вълна от недоволство от страна на феновете, които я обвиниха, че „съсипва детския филм“.

Интересен факт е, че семейството на най-известната италианска инфлуенсърка, Киара Ферани, също заложи на костюми от същия филм.

Кери Уошингтън изглеждаше като истински близнак на Лайънъл Ричи, пресъздавайки обложката на дебютния му соло студиен албум от 1982.

Ким Кардашиян изглеждаше невероятно, избирайки образа на Мистик от филмите за X-Men.

Меган Фокс реши да провокира аудиторията си със скандален тоалет. Мнозина определиха максировката ѝ като богохулска. Тя си партира с известния фризьор Димитрис.

За финал сме оставили Хайди Клум, която за поредна година изуми с трансформацията си - този път като червей.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама