"Голяма книга на духовете" открехва вратата към царството на мрака


"Голяма книга на духовете" открехва вратата към царството на мрака
Снимка: Издателство "Персей"

Тазгодишният Хелоуин (31 октомври) идва с ново издание на най-популярната "Голяма книга на духовете". Автор е един от най-обичаните, четени и превеждани в цял свят скандинавски писатели – Том Егеланд.

Разкошният том с цветни илюстрации е издание на "Персей", а художник е невероятният Мариус Ренберг, който стои зад илюстрациите и дизайна на най-продаваните книги в скандинавските страни.

Вярвате ли в съществуването на кръвожадни вампири и страховити върколаци? Поглеждали ли сте всяка вечер преди лягане под леглото, за да сте сигурни, че отдолу не се крие чудовището от най-страшните ви кошмари? Събуждали ли сте се посред нощ, усетили студения полъх на тайнствено привидение, което сякаш иска да ви примами в друг отвъден свят? Независимо какъв е отговорът на тези въпроси, всеки от нас изпитва странно влечение към страшните истории и към трепета, който те пробуждат в примрелите ни от уплаха сърца. Затова смело открехнете тази врата към царството на мрака и безплътните сенки и се сблъскайте с най-големите си страхове в "Голяма книга на духовете".

Страховитите истории за най-митичните ужасяващи същества са допълнени от богата енциклопедия на свръхестествените сили, от която ще научите много неща за прочути чудовища, древни демони и митични създания.

Книгите на Том Егеланд са неизменно в класациите за бестселъри и са преведени на повече от 25 езика по света. У нас е популярен с романите си "Заветът на Нострадамус", "Евангелието на Луцифер", "Ефектът на Лазар", "Тринадесетият апостол", "Кодексът", "Пазителите на завета", "Краят на кръга", а в навечерието на Коледа у нас ще се появи и най-новият му роман с обичания му герой – археологът Бьорн Белтьо: "30-те сребърника".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама