Как да се маскирате за Хелоуин според зодията


Как да се маскирате за Хелоуин според зодията
Снимка: iStock / Guliver

Кой казва, че маскирането на Хелоуин е само за деца? Дори и да не сте сред почитателите на празника, няма нищо лошо в това да се позабавлявате една вечер с добри приятели и оригинални костюми. А ако не ви хрумват никакви готини идеи, ви предлагаме да заложите на тоалет според зодиакалния ви знак. Всяка зодия има определени качества, които могат да бъдат наистина добре пресъздадени чрез хелоуински костюм.

1. Овен – Спортист

Безстрашен и упорит, Овенът е спортист по душа, обича предизвикателствата и физическата активност. Желанието му вечно да е първи често го бута напред в живота. Ето защо представителите на тази зодия биха могли да се маскират като футболист, тенисист или мажоретка.

2. Телец – Храна

Нима има някой, който не е чувал за пословичния апетит на Телеца? В случай, че притежавате самоирония, можете да се маскирате като пилешко бутче, бонбон, мъфин и какво ли още не.

3. Близнаци – Ин и Ян

Близнаците биха могли да акцентират върху дуалистичния си характер. Често в тях се борят две различни личности, доброто и злото, сянката и светлината. Биха могли да интерпретират сложната си душевност, маскирайки се като Ин и Ян, дявол и ангел или нещо в този дух.

4. Рак – Лисица

Може би ви се струва странно, но лисицата чудесно кореспондира с най-отличителните черти на Раците – любовта към семейството и хитростта. Тези хора биха направили всичко, за да предпазят най-близките си хора.

5. Лъв – Секс икона

Лъвът с драматичния си стил и безупречен вкус може да се маскира като някоя секс икона. Мадона и Мерилин Монро биха проработили чудесно със самочувствието на Лъва, но в случай, че бихте искали нещо по-сдържано – Одри Хепбърн.

6. Дева – Принцеса от прикакзите

Само някоя романтична приказка би успяла да изрази по правилен начин каква е енергията на Девата. Те търсят съвършенството във всяко нещо, което правят, мечтаят за принца на белия кон, затова е редно поне една вечер да бъдат истински принцеси.

7. Везни – Темида

Както знаете, Темида е древногръцката богиня на правосъдието и божествения ред. Тя интерпретира най-добре желанието на Везните да бъдат разумни, честни и да дават правилни съвети.

8. Скорпион – Гадателка

Интуицията на Скорпиона е пословична! Смел и мистичен, на този знак му пасва най-добре образа на гадателка с кристално кълбо. Това е сигурен начин да отворите третото си око и да победите всички останали в играта на Хелоуин.

9. Стрелец – Диско звезда

Всички знаят, че Стрелците са център на вниманието на всяко събитие, дори да не го целят. Те са неспирни, забавни и готови да завладеят дансинга. Всъщност, костюмът на диско звезда толкова им пасва, че надали някой ще забележи маскировката.

10. Козирог – Полицай

Всички знаят, че Козирозите обичат да „командват парада“. Освен амбициозни кариеристи, те са и от малкото хора, които се придвижват към успеха по каналния ред – абсолютни феър плей играчи. Ето защо образът на полицай ще пасне добре на праволинейната им и строга същност.

11. Водолей – Скелет

Водолеят е индивидуалист, който си пада по истинското забавление и уникалното присъствие. Ето защо не се изненадвайте, ако този знак се развихри напълно и се появи със страховито реалистичен грим на скелет, мумия и т.н.

12. Риби – Русалка

За традиционен воден знак като Рибите костюмът на русалка е удар в 10-ката. От друга гледна точка, представителите на зодията често живеят в свой собствен свят, а подводният такъв би им паснал чудесно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама