6 бързи и лесни идеи как да декорирате дома за Хелоуин


6 бързи и лесни идеи как да декорирате дома за Хелоуин
Снимка: iStock / Guliver

Ако искате да зарадвате децата и да декорирате дома си за Хелоуин, но се страхувате колко време и средства ще отнеме цялото това приключение, гарантираме ви, че няма място за притеснение. Днес ще ви покажем няколко лесни декорации, които няма да спретнат „пакост“ на бюджета ви. Добре е преди да преминете към действие, да изберете мястото, което ще декорирате. Все пак, това не е коледна украса и е съвсем нормално да отделите по-малко пространство.

1. Класическа визия с тикви

Дори и да нямате настроение да се маскирате за Хелоуин, тиквите са чудесна есенна декорация за дома, която може да създава уют и през целия ноември. Разбира се, ако разполагате с излишно време, нерви, длето и лъжица, винаги можете да трансформирате тиквата в прекрасен усмихнат, тъжен или учуден фенер.

2. Чаршаф за призрак

Сигурно вкъщи имате стар бял чаршаф или перде, които да използвате за целта. Преметнете го върху лампион или стол и изрежете от черен картон очи. Друг вариант е да увиете и вържете няколко бели дантелени кърпички около малки топчета за тенис на маса.

3. Забавни гирлянди

За хората с по-ограничено време са идеални готовите гирлянди, изработени от тишу хартия или филц.

4. Оранжеви и черни балони

Цветовете, характерни за Хелоуин, несъмено са оранжево и черно. Можете да вземете няколко балона, които да комбинирате с хартиени или гумени паячета по стените.

5. Изсъхнали листа и лакомства

Няма как този празник да мине без почерпка за най-малките. Можете или да купите, или да направите красиви мъфини в типичен хелоуински дух. Украсете подноса с есенни листа, жълъди или клони.

6. Празни буркани

Бурканите са може би най-многофункционалните подръчни средства за украса. Те могат да влязат в ролята на чаши, на свещници, да ги напълните с желирани бонбони във формата на око или с каквото друго се сетите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама