Как звездите отпразнуваха Деня на бащата?


Как звездите отпразнуваха Деня на бащата?

Макар по нашите географски земи често да забравяме да отдадем почит на нашите бащи, празнувайки най-вече Деня на майката на 8 март, зад Океана 19 юни е официален празник за всички татковци. А ето и как някои от любимите ни знаменитости зарадваха мъжете в своя живот.

Жизел Бюндхен

Бившият ангел на Victoria’s secret сподели снимка в социалната мрежа със заглавие „Честит Ден на бащата! Обичаме те!”. По всичко личи, че щастливото семейство се е отдало на почивка на морския бряг.

Джесика Алба

Чаровната актриса е горда майка на две страхотни малки момиченца. Трите красавици отпразнуваха Деня на бащата на късна закуска в луксозния хотел „Four seasons” в Бевърли Хилс. Разбира се, компания им правиха съпругът на Джесика, Кеш Уорън, и нейният баща – Марк Алба.

Криси Тийгън

Семейството на екзотичната красавица и нейният съпруг Джон Ледженд се увеличи съвсем наскоро, но това не попречи на Криси да зарадва своя любим. Тя бе облякла специално боди на своята малка принцеса Луна, гласящо „Честит Ден на бащата, тате!”

Кайли и Кендъл Дженър

Сестрите от клана Кардашиян-Дженър преминаха през много препятствия заради баща си. Въпреки това, Брус Дженър, който в момента е Кейтлин Дженър, винаги е бил до своите момичета и сега те му се отблагодаряват. Кайли и Кендъл споделиха в социалната мрежа трогателни снимки от своето детство, когато татко им все още е бил мъж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама